top
Welkom!

Welkom!

ga direct naar:
onze nieuwe commercials

G’woon is een merk, te vinden in meerdere supermarkten. Ook in die van jou. En we zijn meer dan alleen een merk. Het is een manier om het leven te beleven: Het gaat g’woon om de kleine geluksmomentjes op een dag. Wat maakt je blij? Een moment voor jezelf? Of juist met familie of vrienden? Een lekker kopje koffie? Of de eerste zonnestralen op een zomerdag? Het leven is al best goed, je moet het g’woon even zien.

Met een uitgebreid assortiment aan dagelijkse producten van de beste kwaliteit. G’woon goed dus! Wie wil dat nu niet? Wat we beloven is g’woon goede producten voor gewone prijzen. We hebben producten die je dagelijks gebruikt en regelmatig op het boodschappenlijstje hebt staan. Van afbakbroodjes tot keukenpapier, van koffie tot ijs.

Noem het maar g'woon!

G'woon uitblinken

Met onze reinigingsmiddelen is uitblinken een eitje! Goed voor een effectief resultaat, maar ook voor de portemonnee. Of je nou de badkamer, de keuken of je vloer wilt aanpakken, voor iedere schoonmaakklus hebben we een passend middel!

bekijk onze reinigers

G'woon een avondje thuis

Een avondje thuis kokkerelen voor het gezin. Met de heerlijkste pastasauzen draai je binnen no time een gerecht op tafel. Noem het maar g’woon!

bekijk onze pastasauzen

G'woon ontbijt

Elke dag met een goede bodem de deur uit! Onze granola is gemaakt van knapperige haver, spelt, tarwe, pitten, noten en een vleugje honing. Kortom, een gezonde bodem voor een goede prijs.

bekijk onze ontbijtgranen