veel goede producten
Menu

Welkom!

ga direct naar:
onze nieuwe commercials

Leuk dat je even komt kijken. Wie is g’woon eigenlijk? G’woon is een merk, te vinden in meerdere supermarkten. Ook in die van jou. En we zijn meer dan alleen een merk. Het is een manier om het leven te beleven: Het gaat g’woon om de kleine geluksmomentjes op een dag. Wat maakt je blij? Een moment voor jezelf? Of juist met familie of vrienden? Een lekker kopje koffie? Of de eerste zonnestralen op een zomerdag? Het leven is al best goed, je moet het g’woon even zien.

Met een uitgebreid assortiment aan dagelijkse producten van de beste kwaliteit. G’woon goed dus! Wie wil dat nu niet? Wat we beloven is g’woon goede producten voor gewone prijzen. We hebben producten die je dagelijks gebruikt en regelmatig op het boodschappenlijstje hebt staan. Van afbakbroodjes tot keukenpapier, van koffie tot ijs.

Noem het maar g’woon!

G’woon soepen

Onze kippensoep is rijk gevuld en draagt het 3-sterren Beter Leven keurmerk. Goed voor de portemonnee, en voor de dieren. Liever een vegetarisch soepje? Ook dan hebben we keus genoeg!

bekijk onze soepen

G’woon chocolade

Ook toe aan een momentje voor jezelf? Van wit tot extra puur, van melk tot variaties met stukjes koek, we hebben voor elk momentje een geschikte reep. En ook fijn, al onze repen zijn Fairtrade gecertificeerd. Noem het maar g’woon!

bekijk onze chocolade

G’woon granola

Elke dag met een goede bodem de deur uit! Onze granola is gemaakt van knapperige haver, spelt, tarwe, pitten, noten en een vleugje honing. Kortom, een gezonde bodem voor een goede prijs.

bekijk onze ontbijtgranen