G’woon vega herkenbaar

Vegetarische en Vegan producten van g’woon herken je nu aan hun eigen icoon. Met deze iconen geven we transparantie (ingrediënten/samenstelling) en willen we je helpen bij het maken van keuzes.

G’woon vega herkenbaar

Er is steeds meer vraag naar vegetarische en veganistische producten. Daarom willen we het je makkelijker maken om deze producten te herkennen. Het kan zijn dat je nog een verpakking ziet waar het icoon nog niet op staat. Deze verpakking is dan al eerder gedrukt. Maar weggooien is natuurlijk zonde. Kortom: vega en vegan producten herkennen is nu g’woon een peulenschil.

Tip: ook op onze productpagina vind je nu makkelijker vega of vegan producten. Filter g’woon op vegetarisch en vegan en ontdek ons volledige aanbod.

 

Vegetarisch producten g’woon in de spotlight

Het ‘vegetarisch’ icoon geeft aan dat er in een product geen dieren zijn verwerkt. G’woon vlees noch vis dus. Maar ook geen insecten en bijvoorbeeld ook geen gelatine of dierlijk stremsel (in kaas). En dankzij het icoon is het vinden van vegetarische producten in het schap, g’woon appeltje eitje.

G’woon iconisch voor veganistisch

Het ‘veganistisch’ icoon geeft aan dat een product veganistisch (vegan) is. Dat betekent dat er niet alleen geen dieren in verwerkt zijn, maar ook dat er helemaal geen ingrediënten van dierlijke oorsprong in zitten. Dus ook geen melk, geen ei én geen honing.